Adverteren

Welkom bij Appmania.nl en bedankt voor je interesse in het adverteren bij ons. Heb jij pas een nieuwe app gebouwd en wil je die verkopen? Dat kan je ook hier doen. Wij zijn een van de meest succesvolle blogs over apps en telefoons. Onze blog wordt regelmatig gelezen door meer dan 3.000 lezers via e-mails. En we hebben bijna 75.000 pageviews per maand. We zijn toegewijd aan de goede wezens van onze lezers en onze advertentiepartners.

Heb je interesse in onze advertentietarieven? Maak contact met ons via het contactformulier. Het contact formulier is te vinden op de contactpagina.

We zijn actief op zoek naar advertenties en sponsoring

We bieden maand-tot-maand of pakketaanbiedingen voor advertenties. Pakketaanbiedingen zijn beschikbaar voor contracten van 3 maanden tot 1 jaar. Onze tarieven zijn zeer concurrerend in vergelijking met andere blogs. We zijn op zoek naar sponsors en adverteerders die geïnteresseerd zijn in het promoten van hun eigen apps en andere producten die een hoog rendement op investeringen kunnen opleveren voor onze lezers.

Sponsorposten

We verwelkomen gesponsorde berichten met niet meer dan 2 links naar sponsors. We kunnen berichten publiceren die door jou of door ons zijn geschreven (voor een extra bedrag). Als je een aanstaand bericht wilt sponsoren, neem dan contact met ons op via de contactpagina voor tarieven en andere voorwaarden.

Sociale aandelen sponsoren

Je kunt een tweet, een Pinterest-share of een Facebook-post sponsoren. Houd er rekening mee dat we alleen verantwoorde content zullen delen, dat wil zeggen dat als het product / de dienst onze volgers niet ten goede zal komen, we jouw gesponsorde inhoud niet zullen delen.

Betalingsmiddel

De betaling wordt geaccepteerd via PayPal. Als je hiermee niet kan betalen, neem dan contact met ons op om andere manieren te bespreken.

Stuur voor meer informatie en tarieven een e-mail naar ons of gebruik het contactformulier. Bedankt voor jou overweging en partnerschap! We kijken er naar uit om aan jouw behoeften te voldoen.

Heb je interesse in onze advertentietarieven? Maak contact met ons en wacht op ons antwoord. Onze missie is om onze lezers blij te houden.

Share Button