Contact Ons

Heb je alle pagina’s van onze website doorgenomen? Ik weet zeker dat je vragen hebt en ons wilt contacten. Wij zijn heel gemakkelijk en eenvoudige te bereiken door middel van onderstaand contactformulier. Vul alle velden in en zorg ervoor dat je de vraag duidelijk omschrijft.

Vanwege drukte op de werkvloer kan het soms voorkomen dat je mail niet meteen beantwoord wordt. Daarom vragen wij beleefd twee werkdagen om je mail goed door te nemen en een goed antwoord te formuleren. Wij willen een ieder helpen. Als je vraag dringend is kan je ons ook telefonisch bereiken.

Waarvoor kun je ons contacten

  1. Vragen

Heb je vragen over de inhoud van de website, je apps of wil je gebruik maken van onze diensten? Je kunt ons heel gemakkelijk bereiken. Je kunt ons ook contacten voor technische hulp. Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

  1. Ideeën en suggesties

Heb je andere ideeën over hoe wij de website kunnen inrichten of suggesties over de beste app? Stuur ons alle gegeven via het contact formulier en wij zullen zeker contact met je maken. Wij staan altijd open voor ideeën en suggesties.

  1. Adverteren

Heb jij een nieuwe app ontwikkeld en wil je meer bezoekers aantrekken? Plaats een advertentie op onze website. Onze website is een goed bezochte website. Wij kunnen je garanderen dat er mensen zullen zijn die jouw app zullen downloaden. Plaats je advertenties gauw voor enkele centen!

  1. Correcties

Heb je fouten ontdekt op de website? Wees niet bang. Wij vinden het helemaal niet erg als iemand ons aangeeft dat ze een fout hebben ontdekt op de website. Als je mens bent mag je fouten maken! Laat ons weten. Wij zullen het erg op prijs stellen.

Contact ons voor alle vragen!

Je kunt ons voor alles contacten. Elke vraag wordt gratis beantwoord. Je hoeft je niet speciaal te houden aan de voorgenoemde punten. Het kan zijn dat wij iets hebben gemist. Vul het contactformulier in en wacht gerust op jouw antwoord. Wij streven om elke mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

    Share Button